Escola inclusiva

Volem que el nostre centre sigui cada vegada més inclusiu per aixo hem unificat esforços en reorganitzar  els processos d’ensenyament-aprenentatge i prioritzar aquells que ofereixen un lloc de consideració al treball en petits grups, les tutories entre alumnes, les relacions de mútua ajuda entre iguals, el treball per parelles, les assemblees, i la programació té en compte formes properes al treball per projectes.

Els docents tendim a desubicar-nos de manera permanent en el lloc del saber per a cedir aquest lloc a l’alumnat. Els educadors ens hem de poder ubicar en el lloc dels ensenyants i també en el dels aprenents. Així mateix, els alumnes han de prendre consciència dels seus sabers i de la importància de la interacció entre ells; han d’entendre que poden ensenyar i aprendre.

Els materials didàctics emprats s’adecuen a tots els alumnes. Les programacions són  prou obertes perquè puguin ésser vàlides pels diferents nivells i ritmes de la classe.  Així mateix posem l’èmfasi en l’ús a la vida diària.

Emprem  l’avaluació , en primer lloc, per a la millora dels processos d’aprenentatge. Per a nosaltres és molt important implicar l’alumnat en els processos d’avaluació.

 
També et pot interessar...
Preinscripció 19-20

PREINSCRIPCIÓ curs 2019/2020

ESCOLA VEDRUNA...l'única oferta 0/16 anys de la comarca.  Una opció amb molt de futur! PREINSCRIPCIÓ.CONTACTA LA PRIMERA ENTREVISTA Període de p...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »