Escola inclusiva

Volem que el nostre centre sigui cada vegada més inclusiu per aixo hem unificat esforços en reorganitzar  els processos d’ensenyament-aprenentatge i prioritzar aquells que ofereixen un lloc de consideració al treball en petits grups, les tutories entre alumnes, les relacions de mútua ajuda entre iguals, el treball per parelles, les assemblees, i la programació té en compte formes properes al treball per projectes.

Els docents tendim a desubicar-nos de manera permanent en el lloc del saber per a cedir aquest lloc a l’alumnat. Els educadors ens hem de poder ubicar en el lloc dels ensenyants i també en el dels aprenents. Així mateix, els alumnes han de prendre consciència dels seus sabers i de la importància de la interacció entre ells; han d’entendre que poden ensenyar i aprendre.

Els materials didàctics emprats s’adecuen a tots els alumnes. Les programacions són  prou obertes perquè puguin ésser vàlides pels diferents nivells i ritmes de la classe.  Així mateix posem l’èmfasi en l’ús a la vida diària.

Emprem  l’avaluació , en primer lloc, per a la millora dels processos d’aprenentatge. Per a nosaltres és molt important implicar l’alumnat en els processos d’avaluació.

 
També et pot interessar...

ESTIL EDUCATIU

La pedagogia de les Escoles Vedruna és una pedagogia amb estil propi que gira al voltat d'un eix: la valoració de les persones i les relacions inte...

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »

PREINSCRIPCIÓ curs 2017/2018

ESCOLA VEDRUNA...la única oferta 0/16 anys de la comarca.  Una opció amb molt de futur!   Del 23 de març al 4 d'ab...

llegir més »