Escola Verda

Ens sentim molt orgullosos de ser PREMI MEDI AMBIENT 2007 A ACTUACIONS DE GESTIÓ I RECICLATGE DE RESIDUS EN LA CATEGORIA DE CENTRES EDUCATIUS.

SOM escola verda perquè volem innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Ens plantegem tres grans objectius:

Incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l'entorn, etc.).
Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del nostre entorn.
Afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.

 

Algunes de les nostres actuacions:

SOM PADRINS DE LA FONT DEL TÒTIL

TENIM CURA DEL NOSTRE HORT

Dins el projecte d’Escola Verda,  l’hort constitueix un espai d’aprenentatge globalitzat  on els nens i nenes poden observar, explorar, experimentar i veure els canvis que experimenten les plantes. Tenint en compte les característiques del nostre clima, el treball pràctic a l’hort el concentrarem a la tardor, i sobretot durant la primavera. L’hort és a més un espai privilegiat per plantejar-se preguntes, formular hipòtesis i experimentar. Possibilita el tractament de problemes reals que s’originen i desenvolupen de manera natural, i també la vivència d’experiències que poden ser compartides i analitzades. És un context en el qual els alumnes poden gaudir del contacte amb la natura, i aprendre a respectar-la i a tenir-ne cura.

HEM ESTAT ELS IMPULSORS DE LA RUTA ESCOLAR. l'Arri és la mascota que ens acompanya a peu fins a l'escola

FEM INTERCANVIS D'EXPERÈNCIES AMB D'ALTRES ESCOLES VEDRUNA

PARTICICPEM EN ELS FÒRUMS D'ESCOLES VERDES


Arxius d'interès


També et pot interessar...
Preinscripció 19-20

PREINSCRIPCIÓ curs 2019/2020

ESCOLA VEDRUNA...l'única oferta 0/16 anys de la comarca.  Una opció amb molt de futur! PREINSCRIPCIÓ.CONTACTA LA PRIMERA ENTREVISTA Període de p...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »