QUI SOM

L'escola Vedruna de Ripoll amb més de 150 anys d’història, és hereva d’una iniciativa educativa impulsada per una gran educadora: Joaquima de Vedruna i de Mas. Formem part de la xarxa d’Escoles Vedruna de Catalunya, molt diverses, però cohesionades totes per una Història i per un Projecte Educatiu. 
És un centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Ofereix les etapes educatives de:

Llar d'Infants subvencionada per la Generalitat 
Educació Infantil concertada per la Generalitat
Educació Primària concertada per la Generalitat
Educació Secundària concertada per la Generalitat

Vedruna Ripoll és una escola oberta a tothom, participativa, activa i personalitzadora, que potencia les capacitats de cada alumne en un clima familiar, senzill i proper. 
És una escola que ofereix a les famílies el seu servei com a alternativa educativa amb caràcter propi, en el marc de l'escola catalana d'inspiració cristiana, tot contribuint a la formació de les noves generacions, en les mans de les quals hi ha un futur que mirem amb esperança.

Clica aquí i veuràs el nostre lipdub SOM. Si no ens coneixes en pocs minuts te'n faràs una idea.
També et pot interessar...

Casals de vacances

En període de vacances l'escola no tanca. Oferim: Casal d'estiu obert a tothom tot el mes de juliol, pels alumnes de P3 a 1r d'ESO:  - Casalet d...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »