QUI SOM

L'escola Vedruna de Ripoll amb més de 150 anys d’història, és hereva d’una iniciativa educativa impulsada per una gran educadora: Joaquima de Vedruna i de Mas. Formem part de la xarxa d’Escoles Vedruna de Catalunya, molt diverses, però cohesionades totes per una Història i per un Projecte Educatiu. 
És un centre concertat per la Generalitat de Catalunya. Ofereix les etapes educatives de:

Llar d'Infants subvencionada per la Generalitat 
Educació Infantil concertada per la Generalitat
Educació Primària concertada per la Generalitat
Educació Secundària concertada per la Generalitat

Vedruna Ripoll és una escola oberta a tothom, participativa, activa i personalitzadora, que potencia les capacitats de cada alumne en un clima familiar, senzill i proper. 
És una escola que ofereix a les famílies el seu servei com a alternativa educativa amb caràcter propi, en el marc de l'escola catalana d'inspiració cristiana, tot contribuint a la formació de les noves generacions, en les mans de les quals hi ha un futur que mirem amb esperança.

Clica aquí i veuràs el nostre lipdub SOM. Si no ens coneixes en pocs minuts te'n faràs una idea.
També et pot interessar...
Preinscripció 19-20

PREINSCRIPCIÓ curs 2019/2020

ESCOLA VEDRUNA...l'única oferta 0/16 anys de la comarca.  Una opció amb molt de futur! PREINSCRIPCIÓ.CONTACTA LA PRIMERA ENTREVISTA Període de p...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »