Educació Primària

Etapa de 6-11 anys. Les finalitats de l'Educació Primària són les de proporcionar a tots els alumnes una formació comuna que faci possible el desenvolupament de les capacitats individuals motrius, d'equilibri personal, de relació i d'actuació social amb l'adquisició dels elements bàsics culturals, els aprenentatges relatius a l'expressió oral, a la lectura, a l'escriptura i al càlcul aritmètic.

El currículum de Primària està organitzat per matèries: llengua, llengua castellana, anglès, matemàtiques, coneixement del medi natural i social, educació plàstica, educació musical, educació física i cultura religiosa.

OBJECTIUS

Proporcinar als infants una educació que els permet  aprendre a ser i actuar de manera autònoma, aprendre a pensar i comunicar, aprendre a descobrir i tenir iniciativa i aprendre a conviure i habitar en el món.

QUÈ OFERIM

Atenció individualitzada : aula especial i grups flexibles. 
Tècniques d’estudi, estratègies i organització per adquirir una bona autonomia i seguretat, base per als estudis posteriors.
Activitats complementàries.
Assessorament psicopedagògic i logopèdic.
Avaluació contínua , amb recull i comentari mensual del treball dels alumnes.
Escola multilingüe, amb accés als exàmens de Cambridge: Young Learners Colònies i sortides culturals.

APRENENTATGES

Treball per projectes.
Treball cooperatiu, treball individual i en grup.
Us de les TAC i d'eines web 2.0. Els nostres alumnes disposen d'un chromebook per poder accedir a Google Apps For Education.
Robòtica educativa
Projecte de lectura propi.

HORARI

Cada dia de 9h a 13h i de 15h a 17h.

SERVEIS

Acollida matinal a partir de ¾ de 8

Esplai de tarda fins a les 18h

Activitats extraescolars

Esplai d’estiu i esplai de tardor

Menjador amb  cuina pròpia

...més
També et pot interessar...

Casals de vacances

En període de vacances l'escola no tanca. Oferim: Casal d'estiu obert a tothom tot el mes de juliol, pels alumnes de P3 a 1r d'ESO:  - Casalet d...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »