Notícies

PREMI BALDIRI PER EDUCACIÓ INFANTIL

Fa 35 anys que la Fundació Lluís Carulla i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya convoquen anualment els Premis Baldiri Reixac, amb l’objectiu de fer un reconeixement explícit a les escoles, als mestres i als estudiants, que porten a terme projectes innovadors que contribueixen a fomentar l’escola catalana de qualitat. La nostra escola té l'honor d'haver-ne rebut uns quants.

Per commemorar aquesta efemèride se celebrarà a partir d’ara una Jornada anual que, amb motiu de cada nova convocatòria del Premi, tindrà l’objectiu de posar en valor i compartir alguns treballs premiats de l’edició anterior. La primera jornada ha tingut lloc a la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic, el dissabte 20 d’octubre a l’Aula Magna.

L'experiència 'Treballem per projectes' guanyadora  fa dos cursos del premi, ha estat una de les ponències escollides per iniciar aquestes Jornades. La Mª Ângels i l'Esther  d'Educació Infantil han estat les encarregades d'explicar com treballem al nostre parvulari. L'assistència de públic ha estat nombrós i el reconeixement cap a la tasca que fem a l'escola ben evident.

Enhorabona a totes per la bona feina !