Notícies

OH HAPPY SUPER TRES!

Commemorem el dia de la patrona de la música amb un concert homenatge als 25 anys del Club Super3.

Aquest dimarts dia 22 de novembre es va celebrar arreu la diada de Santa Cecília, considerada patrona de la música. Vam organitzar un concert que es va fer al Teatre Comtal aquest mateix dimarts a les 4 de la tarda.

El fil conductor van ser les cançons protagonistes dels dibuixos animats que el Club Súper 3 ha emès al llarg dels seus 25 anys d’emissions adreçades a un públic infantil. Al ritme del famós “Doraemon”, el “Doctor Slum” o  “Bola  de drac”,els nens i nenes d’Educació infantil i primària han evocat records dolços a les gairebé 400 persones que hi havia de públic.

Tots plegats hem contribuit també a fer que l’acte esdevingués un esdeveniment solidari i , com ja és costum, s’han recaptat fons per a una entitat sense ànim de lucre. En aquest cas , els beneficis de la taquil·la inversa han estat per a INTERMON OXFAM que els destinarà a paliar les conseqüencies del terratrèmol d’Haití.

 

 

 

Tot plegat doncs una contribució més no només a la música i al gaudi sinó també a les tasques socials. Aquest cop, la butxaca màgica  d’en Doraemon ha travessat fronteres.