Notícies

Els alumnes de 5è de Primària guanyadors de l'Scratch Challenge!

Aquest dissabte els alumnes de 5è de Primària van participar a l'mSchools Student Awards 2018 en la modalitat d'Scrath Challenge.

L'objectiu del concurs és fomentar a docents i alumnes en l'aprenentatge de la programació com a eina d'integració de les tecnologies a l'aula, mitjançant el desenvolupament de projectes a través del llenguatge Scratch, i premiar-ne les millors propostes.

Els centres participants han de presentar un projecte desenvolupat amb Scratch que ha de basar-se en el repte plantejat per a aquesta edició que ha sigut "Els oficis".

Els "4Craks" nom de l'equip guanyador format per Jordi Verdaguer, Emma Fernández, Pol Colomer i Abril Lorenzo hi han participat amb un projecte que consistia en un "Pasapalabra" d'oficis i un laberint.

Aquest scratch el van presentar a la Fase 1 i, una vegada classificats en aquesta fase, van passar a la Fase 2, la qual consistia en resoldre un nou repte plantejat en la cerimònia dels mSchools Student Award que es va celebrar aquest dissabte a La Farga de l'Hospitalet. 

En aquesta segona fase els alumnes van rebre una sèrie d'instruccions sobre què havien de fer, es tractava d'un laberint per on havien de fer anar un robot de manera automàtica i fer-lo parar a 3 laboratoris: un de ciències, un de matemàtiques i un de Tecnologia. A cada laboratori havien de superar un repte i al final del laberint havien d'acabar la prova decorant un escenari. 

Una vegada finalitzada la diada els van anunciar que eren un dels tres  guanyadors!

Els quatre alumnes valoren l'experiència de manera molt positiva!

Moltes felicitats a tots per la feina ben feta!!!