Notícies

TELEVISIÓ EN DIRECTE

El nostre pessebre surt a la Xarxa de televisons locals. Cliqueu al + i podreu veure les connexions que ens varen fer en directe.

llegir més »


BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Cliqueu al + i compartiu amb nosaltres bon desitjos per aquest any nou.

llegir més »


APRENDRE A ESCRIURE POT SER DIVERTIT

Un bon  treball colaboratiu dels alumnes de primer de primària. S'han inventat contes ben divertits i els han representat utilitzant la tècnica audiovisual del croma. ESPECTACULAR.

llegir més »


US HI ESPEREM! <3

La representació comença a les 6, però tots els alumnes han de ser a l'escola a les 5 (tingueu en compte si els vostre tutor us ha donat instruccions més concretes).

 

GAUDIU I BONA FEINA

llegir més »


:-)

El consistori infantil us convida a la cagada popular del Tió que tindrà lloc el dia 18 de desembre a les 17:30h a la plaça Sant Eudald de Ripoll. NO HI FALTEU !

llegir més »


DevFest d'educació i tecnologia Google

Avui Vedruna Ripoll som a Lleida participant en el DevFest d'educació i tecnologia Google. La Montse Jiménez participa a la taula rodona sobre experiències reals  junt  a J Puyol (Jesuites Lleida) F Solans (Ins Josep Vallverdú ...

llegir més »


LLIÇÓ DE DEMOCRÀCIA

Cicle Superior ha anat al Parlament de Catalunya amb el diputat . Preparats per convertir-se en els nostres futurs representants polítics! Han participat en un taller/joc de rol, han fet de diputats, s'han constitu...

llegir més »


Un projecte de P3

Cliqueu al + i podreu veure el vídeo de tot el què sabem de la VACA


Oh Happy Ceci II

Totes les actuacions!

Ja han arribat, comença el duel per coronar el vencedor!

Deixem els enllaços de totes les actuacions de l'Oh Happy Ceci II. Cada visualització conta, cada 'm'agrada' també. Sort a tots!

P3 i P4 - Sóc un bolet

https://www.you...

llegir més »