Natació

Des de P2 fins a 2n de Primària l'escola a través del servei de l'esport, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Ripollès, desenvolupa un programa de natació escolar adreçat als nens i nenes de 2 a 7 anys. 


Els cursos de natació per als alumnes de cicle incial de primària són gratuïts i es realitzen els dilluns dins de l'horari lectiu ( de 9 a 11 del matí). 
 
La resta no són gratuïts, però tenen un cost molt econòmic:
Els cursos de P4 i P5 es realitzen el dijous de 3 a 5 de la tarda
El curs de P3 es realitza el dimarts de 9 a 12 del matí
El curs de P2 es fa el més de juny i té una durada d'una setmanaEls especialistes estan d'acord que la pràctica d'aquest esport és beneficiosa per a moltes parts del cos, perquè intervenen molts grups musculars. A més, és una bona forma de prevenir afeccions com la hipertensió arterial o el sobrepès. 

La natació també manté en estat saludable el sistema circulatori, ja que ajuda a mantenir un nivell sa de colesterol i evita l'aparició de l'arteriosclerosi. Es tracta d'una disciplina esportiva molt tècnica, la natació incrementa la flexibilitat, i afavoreix la coordinació i l'agilitat. 

Cal no oblidar que la natació, com la majoria dels esports, afavoreix la socialització. Cal esmentar també que l'ús del banyador és una forma de autoacceptació, i també de respecte cap als altres. 
També et pot interessar...

Casals de vacances

En període de vacances l'escola no tanca. Oferim: Casal d'estiu obert a tothom tot el mes de juliol, pels alumnes de P3 a 1r d'ESO:  - Casalet d...

llegir més »

DOCUMENTACIÓ

Documents que us poden interessar

llegir més »

ELS NOSTRES BLOGS

CLICA AQUÍ i podràs veure tots els nostres blogs. N'hi ha per triar i remenar. Alguns són monografics, dedicats a temes que hem treballat a difere...

llegir més »